Kulmat, ripset, hieronta

Moikka, olen Niemisen Anni-Lotta, tunnetaan useimmiten Anskuna ❤

Aloitin Studio Kaunis Almassa syyskuussa 2021. Aiemmin olen toiminut RipsiBarilla yhtenä omistajana sekä ripsiteknikkona. Myin oman osakkuuteni yrityksestä, jonka jälkeen olen opiskellut lisää sekä työskennellyt kotistudiolla kauneuden parissa. Yrittäjyydestä ja kauneusalasta ripsien ja kulmien parissa minulla on kokemusta jo lähes kymmenen vuotta. 

Microbladingeihin kävin Helsingissä Long Lasting Beautyn koulutuksen, kouluttajana Annika Kakko. Käytössäni ovat Swiss Colorin laadukkaat tuotteet, joista voit lukea täältä lisää: https://www.llbprofessional.fi/microplading . Long Lasting Beautyn ja sen verkostojen kautta saan myös jatkuvasti uusinta tietoa niin tuotteista kuin myös lainsäädännöstä. 

Kuinka päädyin Studio Kaunis Almaan:

Emmi on käynyt minulla pitkään ripsissä ja minä Emmillä tukkaa laitattamassa. Kun Emmi ja Vesa perustivat Kaunis Alman, ajattelin heti, että vitsi miten kivat tilat! Pikkuhiljaa tätä ajatusta pohdittiin ja nyt me se laitettiin käytäntöön. Valmistuin juuri hierojakoulusta, joten nyt on taas mahdollisuus ja aikaa keskittyä täysillä tähän. On myös aivan mahtavaa ollut saada työkavereita ja päästä työskentelemään näin hyvään ilmapiiriin.

-Ansku

Ajanvaraus

Whatsapp / tekstiviesti 044 533 1513 

Instagramissa @tmiannilottanieminen 

Voit myös soittaa minulle halutessasi.

Aukiolo

Työskentelen pääasiassa ma-pe klo 10-18 

Sopimuksen mukaan aiemmin/myöhemmin sekä lauantaisin. 

Kysy rohkeasti sinulle sopivaa aikaa!

Hinnasto

Microblading-kulmat 270€ sis. vahvistus n. 5 viikon päästä.

Vahvistus n. 6-9kk päästä 150€

(Alunperin minun tekemiin kulmiin 100€)

Lashlift – ripsien kestotaivutus ja värjäys 65€

Kulmien värjäys ja muotoilu 25€

Ripsien ja kulmien värjäys sekä muotoilu 35€

Volyymiripsienpidennykset

Uudet 125€

Huollot 75min 65€

90min-2h 80€

Pikafixaus 1h / 50€ (Kun on pakko saada nopeasti paikattua aukkoja tms hätätilanne.)

Volyymitekniikalla saadaan tehtyä näyttävämpiä sekä kevyempiä ripsienpidennyksiä. Volyymi-sanaa ei siis kannata säikähtää, jos on hyvin luonnolliset ripset toiveissa.

Hieronta

42€ / h 

46€ / 75min 

50€ / 90min

Olen koulutettu hieroja ja palveluihin kuuluu perinteinen hieronta ja nestekiertoa edistävä hieronta. Hierontoja teen pääasiassa maanantaisin Kaunis Almassa (Voit tarvittaessa kysyä muitakin päiviä.)

btf

%d bloggaajaa tykkää tästä: