Studio

Odotustila

Moikka! Ihanaa kun tulit katsomaan studiomme sivut, tervetuloa! Olemme pitkään alalla viihtynyt pariskunta ja päätimme nyt rohkeasti lähteä kohti uusia unelmia. Tästä unelmasta syntyi Studio Kaunis Alma. Meidän näköinen liike, jossa Vesa tekee tatuointeja ja Emmi hoitaa kaikki hiusjutut.

Itse yrittäjät

Vesa suunnittelee kuvat alusta asti toivomallasi tyylillä. Tatuoinnit tehdään huolellisesti vuosien kokemuksella rauhallisessa ja hygienisessä ympäristössä. Kysy rohkeasti mitä tahansa aiheeseen liittyvää, Vesa auttaa ja neuvoo kyllä.

Hiusasioissa voit kääntyä Emmin puoleen. Emmiltä hoituu vahvalla ammattitaidolla kaikki leikkaus-, värjäys- ja permistyöt sekä pidennykset. Myös oikeiden tuotteiden valinta ja käytön opastus onnistuu. Myynnissä on ihanat laadukkaat Eleven Australia-tuotteet sekä Four Reasons Color Maskit.

Ihana, avara ja tilava liikkeemme sijaitsee osoitteessa Puistokatu 1, Jyväskylän keskustassa Aren aukion reunalla. Puistokadun varrella on muutama parkkipaikka, Kolmikulman parkkihalli on ihan vieressä. Pyöräparkki löytyy myös liikkeen vierestä.

Tervetuloa meille, olet hyvissä käsissä!

-Vesa & Emmi-

Kampaamon asiakaspaikat
Tatuointitila

%d bloggaajaa tykkää tästä: