Tatuoinnit

Tatuoinnit suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti, pitäen kuitenkin mielessä mikä toimii missäkin tilanteessa. Tyylillisesti suosin perinteistä, selkeälinjaista tyyliä, mutta olen luonnollisesti avoin myös kaikelle muulle. Tatuointien lähtöhinta on 90€. Lopullinen hinta määräytyy kuvan koon, tatuoitavan alueen, käytettävän ajan ja kuvan haastavuuden mukaan. Koko päivän (6h) hinta on 600€. Tatuoinneilla on takuu, eli jos väri ei jää tasaiseksi, niin korjaus kuuluu hintaan. Korjauksista on sovittava 6kk sisällä tatuoinnin teosta.

Ikäraja on 18 vuotta.

Ajanvaraus

Ajan voit varata paikanpäällä, WhatsApp:lla numerosta 044-9826804 tai sähköpostilla studiokaunisalma@gmail.com. Ensimmäisessä viestissäsi toivoisin olevan seuraavat tiedot:

 • Aihe
 • Mahdolliset referenssit
 • Koko ja alue
 • Mahdollinen aikataulu
 • Mahdollinen budjetti

Hinta-arviota varten tarvitsen ylläolevat tiedot. Tatuoinnin varauksen yhteydessä veloitetaan 50€ varausmaksu, mikä vähennetään lopullisesta hinnasta. Varausmaksun menettää mikäli et saavu varatulle ajalle.

Varausmaksu on sitova, eikä sitä palauteta.

Varauksen voi siirtää kerran varausmaksua menettämättä, kunhan sen tekee vähintään 48h ennen varattua aikaa.

Kun tulet tatuoitavaksi

On suositeltavaa, että nukut tatuointiaikaasi edeltävän yön kunnolla ja syöt ja juot hyvin ennen kuin saavut paikalle. Näin verensokerit pysyvät kohdillaan, eikä huono olo pääse niin herkästi yllättämään, varsinkin jos hieman jännittää. Pitkää tatuointiaikaa varten on hyvä ottaa mukaan evästä. Meiltä löytyy studiolta jääkaappi ja mikro niitä varten, myös ruokakauppa löytyy läheltä.

Vaatteiksi kannattaa valita löysät ja mukavat, eikä ihan niitä parhaimpia. Paikoillaan istuminen/makaaminen sujuu miellyttävämmin mukavissa vaatteissa ja tatuoidessa mustetta saattaa joutua vaatteille, eikä se välttämättä lähde pesussa pois.

Alkoholia ei kannata nauttia vuorokauteen ennen tatuoinnin ottamista. Krapulassa keskittymiskyky ja kipukynnys on matalampi, joten tatuointi sattuu enemmän. Myös verenvuotoa saattaa esiintyä runsaammin, mikä haittaa tatuointityötä. Samasta syystä verta ohentavien särkylääkkeiden käyttöä tulisi välttää. Humaltunutta asiakasta ei oteta vastaan ollenkaan.

Mukaan kannattaa ottaa mukaan jotain ajanvietettä, esimerkiksi kännykkä, tabletti tms. Mikä vie huomion pois itse tatuoimiselta. Rupatella ja kyselläkin kaikesta mahdollisesta voi, joskin tatuoidessa huomio keskittyy vahvasti itse työhön.

Voit ottaa mukaan yhden tukihenkilön niin halutessasi, mutta toivomme vallitsevan koronatilanteen vuoksi, että tulisit ajallesi yksin.

Hoito-ohjeet

 • Poista kelmu 2-3h tatuoinnin ottamisen jälkeen. Pese tatuointi lämpimällä vedellä ja miedolla, hellävaraisella saippualla. Kuivaa puhtaalla pyyhkeellä hankaamatta ja rasvaa ohuesti.-Ensimmäiseksi yöksi voit laittaa kelmun suojataksesi tuoretta tatuointia.-Pese tatuointi aamuin illoin neljän päivän ajan.-Pidä tatuointi kosteana.
 • Ensimmäisen viikon aikana rasvaa 4-6 kertaa päivässä, toisena 2-3 kertaa riittää, aina kuitenkin vain silloin jos iho on kuiva. Pese kädet ennen rasvausta ja laita rasvaa mahdollisimman ohuesti.
 • Varo hankaavia vaatteita.-Vältä kovaa hikoilua ensimmäiset päivät.
 • Älä raavi! Tatuointiin voi muodostua rupea ja parantuessaan iho kuoriutuu, mutta älä nypi tai revi.
 • Älä mene saunaan, uimaan tai kylpyyn ensimmäisen kahden viikon aikana.
 • Vältä aurinkoa ja solariumia ensimmäisen kuukauden aikana, sillä ne haalistuttavat värejä. Tatuoitu iho myös palaa herkemmin. Tuoreen tatuoinnin kanssa on hyvä käyttää vahvaa aurinkorasvaa parantumisen jälkeenkin.

%d bloggaajaa tykkää tästä: